loading.gif
mobile-banner-bg

Teşkilatımız STK ve Kanaat Önderleri ile bir araya geldi

...
27 Mayıs 2011 - Cuma

Ak Parti Arnavutköy ilçe teşkilatımız, İl Başkanımız Aziz Babuşçu’nun katılımıyla kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Arnavutköy ilçe teşkilatımız, İl Başkanımız Aziz Babuşçu’nun katılımıyla kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Yemekli gerçekleşen toplantıya Akparti İstanbul İl başkanı Aziz Babuşçu, Akparti Arnavutköy ilçe başkanı Av. Ercan Üner, Belediye başkanımız Ahmet Haşimi Baltacı, Akparti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Gençlik Kollarımız ve kadın kollarımız, Arnavutköy muhtarları, kanaat önderleri ve sivil tolum kuruluş üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında ilçe başkanımız Av. Ercan Üner yaptığı konuşmada “ilçemizdeki kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu üyelerinin görüş ve düşünceleri bizim için çok önemlidir, çalışmalarımızı bunları dikkate alarak yapıyoruz”.

İl başkanımız Aziz Babuşçu hükümetimizin yaptığı çalışmaları anlattı ve “Ak Parti olarak ülkemizin bir sonraki yılı değil daima daha ilerisini 2023 düşünüyoruz” dedi. “Türkiye’yi daha ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz, biz yapamayacaklarımız hakkında söz veren bir hükümet değiliz, bu ülke mazotu 1 liraya indireceğim diyen siyasetçiyi de gördü, herkese 600 lira maaş vereceğim diyen siyasetçiyi de görüyor. Ama bunu nasıl yapacağı sorulduğunda benim adım kemal ben yaparım diyor”. “Biz millet için siyaset yapıyoruz, milletin ağzından dökülen hayır dualarından başka hiçbir lezzete aldanmayan bir teşkilatın mensuplarıyız” dedi.

Katılımcılardan gelen sorularda öne çıkan başlıklar altyapı sorunu ve ulaşım sorunu ile ilgiliydi. Belediye başkanımız bu soruları cevaplandırırken yapılan son anlaşmaları ve çözüm noktasında gelinen son detayları paylaştı.

Belediye başkanı; Ulaşım ile ilgili İETT Müdürüyle görüştüklerini ve sefer sayılarının artırılacağını bilgisini verdi. Alt yapı sorunu ise bu sene sonuna kadar ortadan kaldırılacağını söyleyen belediye başkanımız mütahitler şuan 6-7 yerde çalışma yapıyor bu sene sonuna kadar hepsini bitireceğini söyledi.