loading.gif
mobile-banner-bg

İSTANBUL' DA 106.155 YENİ ÜYEMİZ HAYIRLI OLSUN.

...
12 Eylül 2020 - Cumartesi

"100 Bin Yeni Üye" programı

İl Başkanlığımızın öncülüğünde Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan teşrifleri ve tüm İstanbul teşkilat mensuplarımızın katılımıyla "100 Bin Yeni Üye" programımızı gerçekleştirdik.

Pandemi sürecine rağmen Partimize 100 bin yeni üye kazandırma sözümüzü İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Candaroğlu öncülüğünde Arnavutköy teşkilatı olarak yerine getirmiş olmanın heyecanını yaşadık.

Hedeflenen rakamın üstünde 106.155 yeni üye sayısına ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu paylaştık.

Yeni üyelerimizden 11.000 'in ön başvuruları akuyelikistanbul.org İnternet sitesi aracılığıyla alındı. Buradan başvuran vatandaşlarımız evlerinde ziyaret edilerek üyelikleri kesinleştirildi.

İl Başkanımız Sn. Bayram Şenocak : " Partimize 106.155 yeni üye kazandırmak adına günlerdir olağanüstü tempoyla çalışan tüm İstanbul teşkilatımızı yürekten kutluyor, her birinize şükranlarımı sunuyorum. Böylesi bir tempoya ancak bir davaya gönülden inananlar, bir derdim bir davam var diyenler dayanabilir. "

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan : " Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor sloganıyla yürüttüğümüz bu çalışmanın bereketli bir şekilde neticelendiğini görüyoruz. Hak bildiğimiz bu yolda Ülkemize ve milletimize hizmet davamız ilanihaye devam edecektir".

AK Parti ailemize katılmak için siz de akuyelikistanbul.org linkine tıklayarak ön başvurunuzu yapabilirsiniz.