loading.gif
mobile-banner-bg

GENÇLERİMİZLE SAHUR PROGRAMI

...
25 Mayıs 2018 - Cuma

GENÇLERİMİZLE SAHUR PROGRAMI

İlçe Başkanımız Sn.Mustafa Candaroğlu;geleceğin genç mimarlarıyla sahurda biraraya gelerek,24 Haziran'ın önemini dile getirerek;Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın şu sözlerini tekrar hatırlattı:
"Gençler, bu sıfatın kıymetini iyi bilin. Onun için dört rabiamız tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devlet tanımıyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Gençler, genç kavramının anlamını iyi bileceğiz. Ne diyor şair? 'Gençliğin yaşlılık çağları vardır/Orada birçok genç ölür. Yaşlılığın da gençlik çağları vardır/Orada da birçok genç olur'. Siz, siz olun gençliğinizi öldürmeyin. Bir tek gününüzü, bir tek saatinizi, bir tek anınızı boşa geçirmeyin. Unutmayın, bizim gençlik konusunda bir kızıl elmamız var. Biz kalbi selim bir gençlik istiyoruz. Yani imanına, inancına, maneviyatına sahip bir gençlik istiyoruz. Biz zevk-i selim sahibi bir gençlik istiyoruz. Yani sanatıyla, kültürüyle, estetiğiyle, zirvede bir gençlik istiyoruz.

Biz aklı selim sahibi bir gençlik istiyoruz. Yani ilimde, fende, teknikte, tefekkür ile en ileride bir gençlik. 'İlim, ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir, sen kendin bilmezsen ya nice okumaktır.' Böyle gideceğiz. Bunun için kendinizi, tek bir alanda değil, bu alanların hepsinde de geliştirmeniz gerekiyor. Ben AK Parti gençliğini böyle görüyorum. Tabii bizler bu yola, koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık. Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık. Aziz milletimizin emaneti olan bu görevleri, vakti, saati geldiğinde sizler devralacaksınız."